.

Höstens bästa tights och jackor!

När löven byter färg och kylan börjar smyga sig på blir det fort "mysmode".  I år fyndade jag mig även en dö-snögg MC-jacka hos en gammal barndomsvän som öppnat en liten klädbutik i Dalsland. Väska och örhängen har jag fått i present av en vän, bägge är favoriter som används nästan dagligen. Grön hårfärg fick jag på posten ihop med ett "grattis till förlovningen" från ytterligare en vän. Eller den var väl egentligen blå, men eftersom jag hade orange hår blev det grönt!

I slutet av Oktober vart jag så här snygg innan jag gick på Shpongle - Live in Concert @ Troxy London. (Den som aldrig varit i London över Halloween har missat en jävla show!)
Håret har nästan fått agera hatt här! Klänningen är sjukt snygg och enkel, den kommer från American Apperal och är hel öppen i ryggen hela vägen ner. Jackan är från Lindex, den har jag svårt att slite mig ifrån nu när kylan kommer ordentligt. Jag har en närbild på de millånga röda ögonfransarna med strass någonstans!

Vi var på kalas hos världens bästa 8-åring Maya. Självklart hade jag på mig mina sjukt snygga Batman-tights för att imponera!  Pastellgrönt urblekt hår, varade ca 1 tvätt kan jag säga... Väskan är från en Iggy Pop konsert i Oslo förra året, . Jackan, den tråkigaste att ta på sig. Det är den där jackan jag har medan jag dyker in i vintern och på ett vis går i ide med, jag vaknar igen så fort jackan åker av!

Nu ska jag fortsätta baka lika maniskt som jag gjort hela december. Slänger upp favoritreceptet härnäst!

2 kommentarer:

  1. gaaah snygga leggings på sista bilden!!

    Awesome

    SvaraRadera
  2. Play Now: Sprinter - Moroz 148 (Psychedelic Electronic Music)

    SvaraRadera